logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes36
mod_vvisit_counterVčera1667
mod_vvisit_counterTento týždeň4162
mod_vvisit_counterTento mesiac28373
mod_vvisit_counterVšetky2639609
Napísal užívateľ Administrator   
Nedeľa, 14 Jún 2009 19:32

Deň detí 2009 v Krajnom

Deň detí 2009 "Povráva sa, že v dedinke, ktorá leží v Začarovanom lese žijú záhadné drobné bytosti: trpaslíci, víly a škriatkovia.
Tieto bytosti obývajú hlboké rokliny, tu vo veľkých hríboch pod korunami stromov majú svoje domčeky."


V takomto duchu prebiehal tohtoročný Deň detí 2009, ktorý poriadala pre detí z Krajného a okolitých obcí naša Základná škola s materskou školou v Krajnom na ihrisku TJ Slovan Krajné a v okolitom lesnom teréne. Aj keď sme museli oslavy tohto tradičného podujatia pre deti dvakrát kvôli rozmarom počasia odložiť, sobotňajšia slnkom zaliata obloha deťom vynahradila plným priehrštím toto dvojtýždňové čakanie na ich Deň D. Od deviatej hodiny ráno 13.júna 2009 čakala deti cesta blízkym lesíkom, v ktorom ich očakávali záhadné bytosti so zábavnými úlohami a štedrým priehrštím plným sladkosti, ktoré deťom sponzorsky zabezpečili miestni podnikatelia.V popoludňajšom programe vystúpili miestni mladí hasiči s ukážkami požiarneho zásahu, žiaci základnej školy vyzvali na futbalový súboj svojich otcov, mohli sa povoziť na koníkoch, súťažiť v gorodkách, petangu, v jazde na bicykli, v jazde zručnosti s fúrikom, nafukovaní balónikov, či v streľbe pokutových futbalových kopov alebo v preťahovaní sa lanom.
Vydarené podujatie ukončila diskotéka vo večerných hodinách. Vďaka všetkým, ktorí v tento deň venovali deťom svoj voľný čas.
Fotoreportážne zábery z tohtoročných osláv Dňa detí nájdete v galérii školských podujatí.



 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!