logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes985
mod_vvisit_counterVčera1994
mod_vvisit_counterTento týždeň7441
mod_vvisit_counterTento mesiac21295
mod_vvisit_counterVšetky2664816
Napísal užívateľ Administrator   
Štvrtok, 18 Jún 2015 17:16

Futbalový turnaj v Rudníku

V pondelok 15. 6. 2015 sa žiaci 1. stupňa Základnej školy Krajné zúčastnili futbalového turnaja málotriednych škôl v Rudníku. Futbalisti si obliekli dres modrej farby. Brankár reprezentoval v zelenej farbe. Prváci a my, štvrtáci, sme si nabalili deky a nezabudli sme ani na pitie. Našich chlapcov počas zápasov sme povzbudzovali pokrikom, tancom s mávatkami a namaľovaným transparentom „Krajné do toho!“

Futbalový turnaj v Rudníku  Futbalový turnaj v Rudníku 

Čas medzi zápasmi sme si spríjemnili opekačkou. Drevo na oheň sme nazbierali v lese. Založiť a udržiavať nám ho pomohol pán šofér autobusu. Opekali sme špekačky. Ich chuť sme si vychutnali v tieni stromov. S opekanými dobrotami  sme sa rozdelili s našimi športovcami. Chvíle sme si spestrili na detských preliezačkách. Výlet sme ukončili oslavou 1. miesta našich šikovných futbalistov.

Futbalový turnaj v Rudníku Futbalový turnaj v Rudníku 

 

K víťazstvu im pomohol nielen tréner, ich šikovné nohy, pokrik, ale aj roztlieskavačky. Dúfame, že našich chlapcov úspechy v budúcnosti neopustia.
A ak chcete  vidieť malých futbalistov z Krajného, tak sa pozrite nielen na fotografie z turnaja, ale i na naše maľované obrázky.

Futbalový turnaj v Rudníku  Futbalový turnaj v Rudníku  Futbalový turnaj v Rudníku 

štvrtáci


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!