logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes456
mod_vvisit_counterVčera1667
mod_vvisit_counterTento týždeň4582
mod_vvisit_counterTento mesiac28793
mod_vvisit_counterVšetky2640029
Napísal užívateľ Administrator   
Pondelok, 19 September 2016 17:39

Kevin Brooks:
Zápisky z bunkru

K. Brooks: Zápisky z bunkru

Kniha Zápisky z bunkru je thriller o 16-ročnom chlapcovi menom Linus, ktorý si začal písať denník odvtedy, čo ho uniesol psychopat. Tento psychopat postupne uniesol ešte ďalších 5 ľudí: 9-ročné dievča, realitnú maklérku, manažéra, drogovo závislého a spisovateľa. Všetci sú uväznení v podzemnom bunkri, z ktorého vedie iba jediná cesta a tou je výťah. Únosca ich týra a snaží sa ich poštvať proti sebe. Kontroluje ich  kamerami a odpočúva mikrofónmi. Čokoľvek urobia, únosca o tom vie a je len na ňom, či ich potrestá, alebo odmení.

V tejto knihe sa nachádza veľa úvah. Je tam podrobne popísané všetko, čo Linus prežíva a tiež všetky jeho myšlienkové pochody. Jednoducho všetko, čo sa deje v bunkri.

Podľa môjho názoru je to najlepšia kniha, ktorú som kedy čítala…… A tiež jediná, ktorú som prečítala dobrovoľne celú. Myslím si, že táto kniha by sa páčila teenagerom, ktorí radi čítajú napínavý príbeh, a "psychošom" ako som ja. :) Je to nová kniha, ktorá vyšla v roku 2013, ale preložená do českého jazyka je od roku 2015.

Beáta Boskovičová


backNaspäť

 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!