logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1592
mod_vvisit_counterVčera1994
mod_vvisit_counterTento týždeň8048
mod_vvisit_counterTento mesiac21902
mod_vvisit_counterVšetky2665423
Napísal užívateľ Administrator   
Piatok, 21 Apríl 2017 18:56

Po besede nám pani spisovateľka Lena Riečanská napísala takýto milý list:

Vážený pán riaditeľ,
vážené panie učiteľky,
milí mladí priatelia, žiaci ZŠ v obci Krajné,

 práve som sa vrátila domov do Bratislavy a rozhodla som sa napísať Vám. Veľmi dobre som sa dnes cítila na pôde Vašej školy. Zaujalo ma nádherné prostredie, prírodné scenérie a najmä pekne upravený areál, aj interiér školskej budovy.

Pani Lena Riečanská

 Obidve besedy považujem za zmysluplné a cítila som pri nich kopu pozitívnej energie. Potešil ma záujem o moju tvorbu, mnoho otázok, na ktoré som odpovedala, ako aj pozornosť, s akou ma účastníci besied počúvali.

 Takéto stretnutia sú obojstranne prospešné. Vám som sa pokúsila priblížiť niektoré skúsenosti z mojich spisovateľských aktivít a Vy ste mi dodali energiu do ďalšej literárnej tvorby. Každý z nás je jedinečná osobnosť. Prežívame svoj príbeh, radosti, aj starosti vhodné na jeden zaujímavý román. Keby len jeden!
Niekto by o svojom živote dokázal napísať viacero dobrodružných, strhujúcich trilerov...
Nachádzajte svoje výnimočné schopnosti, rozvíjajte nadanie, nebojte sa prejaviť a prezentovať všetko dobré a zaujímavé, čo dokážete.

 Veľmi ma prekvapil a potešil darček, ktorý mi od Vás odovzdal pán riaditeľ. Udivilo ma, že nádherný podnos zdobený aplikáciami ovocia a pletený, krásne zdobený košík je dielom Vašich šikovných rúk. Veď ste mi neprezradili, že na Vašej škole máte takýto zaujímavý krúžok! Snímam svoj klobúk :)

 A ja som Vám zabudla pri jednej zvedavej otázke spomenúť dôležitú skutočnosť, kvôli ktorej mám podvedome vytvorený vzťah k Vášmu regiónu. Nechápem, prečo mi to v danej chvíli neprišlo na rozum, veď to pre mňa v živote toľko znamenalo! Keď som mala 14 rokov strávila som tri týždne v detskom tábore pri Brezovej pod Bradlom. Okrem iného, aj o tom je moja najnovšia, pripravovaná kniha pre deti a mládež. Verím, že sa dočkám jej vydania. Ak áno, jeden výtlačok Vám pošlem a venujem do Vašej školskej knižnice.

Všetkým Vám prajem veľa zdravia, šťastia, radosti, vytrvalosti a úspechov.

Úprimne Vás pozdravuje

Lena Riečanská


Aktualizované: Piatok, 21 Apríl 2017 21:08
 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!