logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes91
mod_vvisit_counterVčera3176
mod_vvisit_counterTento týždeň10868
mod_vvisit_counterTento mesiac34182
mod_vvisit_counterVšetky2677703
Napísal užívateľ Administrator   
Utorok, 30 Jún 2009 18:13

Rozlúčenie deviatakov so školou

Koniec mesiaca júna je pre žiakov a ich učiteľov každoročne spojený so záverom školského roka a očakávaním blížiacich sa letných prázdnin. Nebolo tomu inak ani v našej škole. Školský rok 2008-2009 slávnostne ukončil jeho podrobným zhodnotením riaditeľ školy Mgr.Milan Medveď. Ukončenie školského vyučovania bolo zvlášť významné pre dve vekove rozdielne skupiny žiakov - najmladších prvákov, ktorí dostali svoje prvé skutočné školské vysvedčenie a pre najstarších žiakov - deviatakov, ktorí obdržali z rúk svojej triednej učiteľky Mgr. Darii Gergelovej posledné vysvedčenie prospechu a správania na našej škole. Na slávnostnom ukončení školského roka sa zúčastnil starosta obce Krajné Ing.Vladislav Šuster, ktorý vo svojom krátkom príhovore prisľúbil, že po dvojmesačných letných prázdninách sa už budú  všetci žiaci učiť a vzdelávať v zrekonštruovanej a zmodernizovanej budove školy. Na slávnostnom ukončení nechýbala ani rozlúčka najstarších žiakov školy, žiakov deviatej triedy so svojimi spolužiakmi a zamestnancami školy.



Želáme všetkým žiakom školy pekné letné prázdniny, veľa krásnych prázdninových zážitkov a odchádzajúcim deviatakom mnoho úspechov na stredných školách. Radi ich v dokončených priestoroch školy privítame.

 

 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!