logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes763
mod_vvisit_counterVčera3020
mod_vvisit_counterTento týždeň8364
mod_vvisit_counterTento mesiac31678
mod_vvisit_counterVšetky2675199
Napísal užívateľ Administrator   
Sobota, 07 Jún 2014 20:20

Školský  výlet  prvákov a druhákov.

Dňa 4. júna 2014 sa naši najmenší žiaci zúčastnili výletu v jaskyni Driny a na hrade Červený Kameň . Hoci cesta do jaskyne bola namáhavá, všetci ju zvládli bez problémov. V jaskyni videli prváci a druháci veľa zaujímavých útvarov : vodopády, korytnačku, vily, slonie ucho, ale najviac ich  zaujala tma, ktorá je v jaskyni, keď tam nie sú návštevníci . Tmu sme si mali možnosť vyskúšať, keď pani  sprievodkyňa zhasla svetlo. Pre mnohých to bol ozajstný zážitok . Na záver prehliadky sme videli aj lietajúceho netopiera, ktorého sme prebudili zo spánku. Rozlúčil sa  s nami, keď sme opúšťali jaskyňu. Ďalej naša cesta viedla na blízky hrad Červený Kameň.  Tu sa deti dozvedeli veľa nových informácií o živote ľudí na hrade. Zaujali ich sane, na ktorých sa viezla z bálu najkrajšia dáma, portréty pánov, ktorí žili na hrade, ale aj rôzne predmety, ktoré ľudia používali v minulosti. 
 Školský výlet 1.-2.triedy Školský výlet 1.-2.triedy  Školský výlet 1.-2.triedy 
 Školský výlet 1.-2.triedy  Školský výlet 1.-2.triedy  
Najviac sa naši malí výletníci tešili na obchodíky, pretože každý si chcel domov odniesť z výletu malý suvenír.  Verím, že všetkým deťom sa na výlete páčilo, pretože krásny slnečný deň prispel k dobrej nálade. 

 Ľubica Karliková, tr.učiteľka 1.trieda


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!