logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1568
mod_vvisit_counterVčera1636
mod_vvisit_counterTento týždeň6149
mod_vvisit_counterTento mesiac29463
mod_vvisit_counterVšetky2672984
Napísal užívateľ Administrator   
Pondelok, 17 Október 2016 09:14

Beseda so spisovateľkou Martou Hlušíkovou

Vo štvrtok 13. októbra sme  v našej škole privítali pani spisovateľku Martu Hlušíkovú.  Na stretnutie s pani spisovateľkou sa tešili žiaci druhého až siedmeho ročníka.
Pani spisovateľka pôsobí ako stredoškolská pedagogička, je známa písaním zábavných kníh pre deti a mládež, prispieva svojou tvorbou i  do detských časopisov, venuje sa  publikovaniu odbornej literatúry a kníh pre dospelých.

Beseda so spisovateľkou M. Hlušíkovou Beseda so spisovateľkou M. Hlušíkovou

Autorka predstavila svoje knižky deťom. Rozprávanie obohatila pútavým čítaním príbehov z jej originálnych kníh. Trpezlivo a s humorom odpovedala na všetky otázky svojich čitateľov z radov našich žiakov. Prostredníctvom odpovedí na zvedavé otázky sme sa dozvedeli, kde berie inšpiráciu pre svoje knihy, ako jej príbehy vznikajú, kto ilustruje jej knihy. Taktiež nám prezradila, že každú svoju knihu považuje za svoje dieťa. Už ich má spolu 19 a o pár mesiacov k nim pribudne ďalší súrodenec. Besedu ukončila autogramiáda, počas ktorej pani spisovateľka ochotne a s úsmevom podpísala každú knihu aj s osobným venovaním každému čitateľovi.

Beseda so spisovateľkou M. Hlušíkovou Beseda so spisovateľkou M. Hlušíkovou

Veríme, že našich žiakov oslovili príbehy z tvorby Marty Hlušíkovej a vo svojom voľnom čase  siahnu po jej knihe a čítaním sa prenesú sa do sveta humoru a fikcie.

Text,foto: Veronika Vydarená


Aktualizované: Pondelok, 17 Október 2016 09:41
 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!