logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1242
mod_vvisit_counterVčera1011
mod_vvisit_counterTento týždeň4434
mod_vvisit_counterTento mesiac18288
mod_vvisit_counterVšetky2661809
Napísal užívateľ Administrator   
Streda, 10 December 2014 19:11

Mikulášsky turnaj

V sobotu 6. decembra 2014, t.j.presne na Mikuláša, sa uskutočnili tradičný "Mikulášsky turnaj" v malom futbale. Napriek nepriazni počasia, klzkému a nebezpečnému terénu na umelej tráve sme sa rozhodli turnaj odohrať. Sily si prišlo zmerať dostatočné množstvo hráčov, ktorí utvorili 8 mužstiev. Mužstvá boli rozdelené do 2 skupín, v ktorých hrali každý s každým a prvé 2 mužstvá z každej skupiny postúpili do semifinálových a finálových zápasov. 

Mikulášsky turnaj  Mikulášsky turnaj 

Hráči odohrali dohromady 16 zápasov, čo sa nám tento rok podarilo vďaka dobrej organizácii a plynulému priebehu za denného svetla bez umelého osvetlenia.

Po skončení športovej časti turnaja nasledovala spoločenská časť. V teple školskej jedálne pri konzumácii guláša a iných dobrôt sme vyhlásili výsledky a prvým trom mužstvám odovzdali pekné poháre. Na 3. mieste sa umiestnilo mužstvo "Bludní Holanďania", na 2.mieste mužstvo s názvom "Partička chalanov" a víťazstvo obhájili minuloroční víťazi, vtedy ešte ako dorastenci s názvom "Šedý balet".

Potešujúci je fakt, že prvé tri mužstvá tvorili z podstatnej časti bývalí žiaci našej školy a odchovanci krajnianskeho futbalu a turnaj sa zaobišiel našťastie bez zranení . Galéria ďalších fotografií z turnaja a z Mikulášskeho dňa v škole.

Mgr.Ján Figura


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!