logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1219
mod_vvisit_counterVčera1270
mod_vvisit_counterTento týždeň5681
mod_vvisit_counterTento mesiac19535
mod_vvisit_counterVšetky2663056
Napísal užívateľ Administrator   
Streda, 02 September 2015 16:50

Prázdniny skončili, začal školský rok 2015-2016

V stredu 2.septembra 2015 sa otvorili po dvoch mesiach prázdnin brány našej školy, aby škola privítala svojich starších a tiež nových žiakov - prvákov. Otvorenie nového školského roku sa uskutočnilo v telocvični za učasti rodičov, učiteľov a pracovníkov školy. Pán riaditeľ Mgr. Milan Medveď všetkých srdečne privítal a pripomenul, že dneškom začína pre žiakov a učiteľov desaťmesačné pracovné úsilie zamerané na získavanie nových vedomostí, poznatkov. Pre zlepšenie výchovno-vyučovacích podmienok bola počas prázdnin vynovená trieda pre prvákov s interaktívnou tabuľou, najstarší žiaci materskej školy dostanú úplne novú triedu a učitelia vynovenú zborovňu s novými pracovnými stolmi s pripojením na internet.

Začal školský rok 2015-16 Začal školský rok 2015-16 

Na záver zaželal všetkým veľa zdravia, šťastia, radosti a chuti do práce a úspechov v novom školskom roku. Po jeho krátkom príhovore sa žiaci pod vedením triednych učiteľov rozdelili do svojich tried a pokračovali triednickými činnosťami.


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!