logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes871
mod_vvisit_counterVčera798
mod_vvisit_counterTento týždeň3330
mod_vvisit_counterTento mesiac27541
mod_vvisit_counterVšetky2638777
Napísal užívateľ Administrator   
Utorok, 29 Marec 2016 19:06

 Lyžiarsky výchovno-výcvikový kurz 2016 


Zima – čas sánkovačiek a lyžovačiek – je to, na čo sa všetky deti veľmi tešia. Aj deti z našej školy sa začiatkom marca tešili na lyžovačku. Hoci sa zima s nami na kopaniciach nadobro rozlúčila, sneh čakal na malých a veľkých lyžiarov aspoň na svahu na Kysuciach. Ako po minulé roky, aj tento rok smeroval autobus plný lyžiarov do všetkým dobre známeho penziónu Gajuz v Oščadnici.

O bezpečný odvoz sa postaral p. Ján Kolárik z Myjavy.Pedagogický dozor, ktorý sprevádzal lyžiarov na svahu, tvorili : Mgr. Milan Medveď, Mgr. Ján Figura, Mgr. Jana Domiňákova a Danica Sasáková.Zdravotnícku podporu zabezpečovala MUDr. Janka Gellenová, ktorá bola oporou pre niektoré skupinky lyžiarov aj dolu svahom.

Snehu nebolo ani na Kysuciach. Iba na zjazdovke. Našim lyžiarom stačilo a sneh vydržal počas celého kurzu. Voľný čas deti trávili v bazéne, hrali stolný tenis, biliard. Každý večer bolo vyhodnotenie dňa, potom si deti robili program. Chalani pripravili diskotéku. Myslím si, že kurz sa vydaril. Obišiel sa bez zranení, chorôb a zbytočného ulievania. Deti boli poslušné a snaživé.

LVVK 2016     LVVK 2016

Tento rok sa oproti minulým rokom predsa len niečím líšil. Nehodnotil sa poriadok na izbe. Lebo žiaden nebol. Museli by sme hodnotiť iba neporiadok a to sme nechceli. Niektorí príbuzní, ktorým bolo smutno a nevydržali odlúčenie, prišli navštíviť svoje ratolesti. No neprišli naprázdno. Rodičia a starí rodičia priniesli svojim deťom sladkosti a koláče, ale zároveň nezabudli ani na ostatných. Deťúrence si počas prestávky pochutnali na štrúdliach, perníkových koláčoch a zavinoch. Chceli by sme touto cestou poďakovať p. Batkovej a p. Haššanovej, ktoré ich týmito dobrotami zásobili.

Kurz skončil úspešne a smutne – deviataci pri odchode plakali , lebo vedeli, že v takejto zostave sa už asi nebudú môcť stretnúť. Taký je život....

Viacej fotiek v Galérii.

Maronová Anna.


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!