logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1722
mod_vvisit_counterVčera1667
mod_vvisit_counterTento týždeň5848
mod_vvisit_counterTento mesiac30059
mod_vvisit_counterVšetky2641295
Napísal užívateľ Administrator   
Utorok, 06 September 2016 07:01

Začal sa nový školský rok 2016/2017

Po dvojmesačnom tichu priestory našej školy znovu ožili. V telocvični školy najmenších žiakov - prvákov ako i starších žiakov privítal riaditeľ školy Mgr. Milan Medveď, ktorý vo svojom príhovore načrtol, čo žiakov čaká v tomto školskom roku. Predstavil tiež nových členov pegagogického zboru - pani učiteľku Libušu Horváthovú, ktorá bude učiť matematiku a informatiku, pána učiteľa Andreja Škodáčka s aprobáciou anglický a nemecký jazyk a pani učiteľku Alicu Cibulkovú, učiteľku chémie, biológie a fyziky. Po slávnostnom otvorení nového školského si triedni učitelia odviedli žiakov do tried, kde bolo pre nich pripravených zopár prekvapení v podobe nového nábytku a interaktívnych tabúľ. Do niektorých tried pribudli aj noví žiaci.

Deti si deň užili, stretli sa s kamarátmi, ktorých cez leto nevideli a pekne sa zvítali aj s učiteľmi. Dúfame, že im takéto nadšenie zo školy vydrží čo najdlhšie.


Začal sa nový školský rokZačal sa nový školský rokZačal sa nový školský rokZačal sa nový školský rokZačal sa nový školský rok

Nech sa učiteľom v ich práci darí, pani kuchárkam nech obed neprihorí, pán školník nech má čo najmenej opráv a pani upratovačky pekne upratané triedy a chodby, žiakom nech učenie nerobí problémy.


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!