logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes580
mod_vvisit_counterVčera1337
mod_vvisit_counterTento týždeň3525
mod_vvisit_counterTento mesiac26839
mod_vvisit_counterVšetky2670361
Napísal užívateľ Administrator   
Streda, 29 September 2010 19:45

TURNAJ MALÝCH FUTBALISTOV

Vo štvrtok 23. septembra 2010 nastal pre našich, do futbalu zapálených žiakov, deň D. Na multifunkčnom ihrisku ZŠ s MŠ Krajné si prišli zmerať sily v priateľskom „Turnaji malých futbalistov“ žiaci primárneho stupňa zo 6 základných škôl. Horlivci z Krajného, Starej Myjavy, Rudníka, Košarísk, Jablonky a Brestovca strávili príjemné a adrenalínom nabité dopoludnie. Počasie bolo prinajmenšom ideálne, a tak sa mohlo začať v súťažení.

Turnaj mladých futbalistov

O deviatej hodine nastúpila prvá dvojica tímov, pričom v družstvách nebolo núdza ani o dievčenské hráčky. Tie veru nezaostávali a zaslúžili sa o riadnu dávku striel do bránok. Deviataci, skúsení rozhodcovia, poctivo a spravodlivo pískali každý aut.

Pre dievčatá, ktoré prišli povzbudzovať svoje „mančafty“ bola pripravená súťaž v triafaní bránok podľa veľkosti a pre chlapcov streľba pokutových kopov.

Turnaj mladých futbalistov Turnaj mladých futbalistov

Všetko sa rozhodovalo v hodine dvanástej, keď vrcholilo nervy drásajúce zápasenie medzi súpermi Krajného a Starej Myjavy. Krajňanci ani Staromyjavci sa nezahanbili, urputne bojovali do poslednej hracej minúty. Nakoniec však skúsení Staromyjavci podľahli náporu krajňanských gólov. Víťazom sa stali žiaci zo ZŠ s MŠ Krajné, ktorí opäť dokázali, že nie sú vo futbale žiadne „béčka“.

Na konci turnaja boli vyhlásení najlepší futbalisti a najlepšie mužstvá, ktoré si odniesli cenné medaile a množstvo maškŕt. Víťazom turnaja v malom futbale žiakov primárneho vzdelávania sa stali žiaci ZŠ s MŠ Krajné, na druhom mieste sa umiestnili žiaci zo ZŠ Stará Myjava a na treťom žiaci z o ZŠ Rudník. V súťaži dievčat - Trestné kopy do futbalových bránok podľa veľkosti po súčte dosiahnutých bodov bolo takéto poradie:
1.miesto Zuzka Siváková zo ZŠ Jablonka
2.miesto Daniela Štefíková zo ZŠ Rudník
3.miesto Patrícia Vajašová zo ZŠ Brestovec.

V súťaži chlapcov – Streľba pokutových kopov bolo takéto umiestnenie:
1.miesto Boris Chlebík zo ZŠ Jablonka
2.miesto Daniel Svítek zo ZŠ Jablonka,
3.miesto Denis Babulic zo ZŠ s MŠ Krajné.

Turnaj malých futbalistov Turnaj malých futbalistov

Poďakovanie patrí všetkým zúčastneným družstvám, rozhodcom, povzbudzujúcim divákom a pedagógom, ktorí sa o pokojný priebeh súťaže zaslúžili. Ďakujeme pani kuchárkam za príjemné občerstvenie a za milú obsluhu našim ôsmačkám – hosteskám.

Veľké ĎAKUJEM patrí tiež spoločnosti Západoslovenská energetika, členovi skupiny E-ON. Tá priniesla na Slovensko grantový program Rodinný futbal, vďaka ktorému sa tento turnaj uskutočnil.

Dúfame, že vydarené a príjemne strávené chvíle sa budú už čoskoro opakovať na ďalšom chystanom stretnutí „Futbalových zručností generácií“.


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!