logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1348
mod_vvisit_counterVčera798
mod_vvisit_counterTento týždeň3807
mod_vvisit_counterTento mesiac28018
mod_vvisit_counterVšetky2639254
Napísal užívateľ Administrator   
Pondelok, 30 August 2021 18:51

Základné informácie k novému školskému roku pre rodičov detí materskej školy.

Vážení rodičia detí materskej školy.

Do školy deti nastupujú 2. 9. 2021. Deti privádzate zadným vchodom od kuchyne od 6. 30 do 7. 45 hod., preberáte si dieťa cez hlavný vchod budovy školy od 14. 30 do 16.00 hod.Pri vstupe sa bude vykonávať ranný filter - meranie teploty a dezinfekcia rúk každej vstupujúcej osobe.

Pri vstupe do budovy je povinný zákonný zástupca odovzdať prehlásenie o bezpríznakovosti  dieťaťa, ktoré je v prílohe.Bez prehlásenia dieťa nemôže v škole zostať. Prehlásenie predkladá rodič pri prvom nástupe dieťaťa do materskej školy alebo po každom prerušení dochádzky do materskej školy v trvaní tri a viac po sebe nasledujúcich kalendárnych dní (vrátane víkendov a sviatkov).

Prehlásenie musí vypísať aj každá osoba, ktorá do budovy vstupuje t.j. zákonný zástupca, starý otec, stará mama, teta, atď....,teda každá sprevádzajúca osoba dieťaťa (príloha č.2). Pre túto osobu platia tie isté pravidlá ako pre vstup dieťaťa. To znamená, že prehlásenie predkladá osoba pri prvom vstupe do budovy a po neprítomnosti dieťaťa v trvaní tri a viac dní.

Prehlásenie na vypísanie je nachystané aj v škole v prípade, ak rodič nemá možnosť si prehlásenie vytlačiť doma.Ďalej v prílohe sú pripojené aj ostatné dokumenty, ktoré stačí priniesť priebežne najneskôr do 8. 9. 2021.

Pripájam aj nový Školský poriadok a Pokyn riaditeľa školy, ktorý treba dôkladne preštudovať.

Ostatné informácie o opatreniach, ktoré sú školy povinné dodržiavať nájdete na https://www.minedu.sk/skolsky-semafor/

Prílohy:

Oznámenie o výnimke z karantény   Vyhlásenie o bezpríznakovosti diťaťa   Prihláška na stravovanie   Splnomocnenie dieťaťa
Vyhlásenie návštevníka   Pokyn riaditeľa školy pre MŠ   Školský poriadok    

Lenka Bobeková


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!