logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes690
mod_vvisit_counterVčera798
mod_vvisit_counterTento týždeň3149
mod_vvisit_counterTento mesiac27360
mod_vvisit_counterVšetky2638596
Napísal užívateľ Administrator   
Utorok, 31 August 2021 11:25

Vážení rodičia!

V prílohe Vám zasielam Pokyn RŠ k organizácii vyučovania v školskom roku 2021/2022. Je v ňom aj odkaz na Školský semafor, ktorý vydáva ministerstvo školstva. Ten sa bude meniť v závislosti od vývoja pandémie. V ňom sa vždy dozviete o najaktuálnejších informáciách týkajúcich sa povinností, práv a možností školy a zákonných zástupcov.

Ako prílohy pripájam:

1. Vyhlásenie o bezpríznakovosti žiaka /príloha č. 1/. Dôrazne upozorňujem, že bez neho nevpustíme žiaka do školy. Bude pripravené aj ráno pri vstupe, môžete ho podpísať tam. Prosím, aby ste nestresovali deti tým, že ho zabudnete podpísané poslať. Toto tlačivo musíte odovzdať vždy, ak žiak nebude tri po sebe nasledujúce dni v škole /vrátane víkendu/. Podrobná informácia je v Pokyne.

2. Vyhlásenie o bezpríznakovosti návštevníka školy /príloha č. 2/. Do školy s deťmi môže vstúpiť iba jeden sprevádzajúci rodič žiaka 1. ročníka. Ten musí odovzdať toto tlačivo ráno /bude pripravené aj pri vstupe/, bez neho nebude vpustený do budovy. Platí to aj pre každú inú sprevádzajúcu osobu /mamu, otca, babku, dedka/, ktorá nebola tri dni po sebe v škole /presne ako pri deťoch/. Ostatní rodičia do školy s deťmi nevstupujú.

3. Oznámenie o výnimke z karantény /príloha č. 3/. Nie je povinné, ale doporučujem ho odovzdať. Umožňuje mi totiž rozhodnúť o tom, že žiak, zamestnanec, ktorý má výnimku, nemusí ostať v karanténe. V prípade, že sa stretne žiak, zamestnanec s pozitívnou osobou môže navštevovať vyučovanie a chodiť do práce. Výnimku majú plne zaočkovaní zamestnanci, žiaci a tí, ktorí prekonali ochorenie za posledných 180 dní.

Žiadam rodičov, aby zvážili návštevu ŠKD žiakov 5. - 9.ročníka. Ranný klub bude zabezpečený po triedach. Poobede by sme však kapacitne nevládali realizovať nepremiešavanie žiakov. Preto zabezpečíme popoludňajší ŠKD pre žiakov 5. - 9. len v nevyhnutných prípadoch. Ďakujem za pochopenie.

Žiadam všetkých o preštudovanie Pokynu RŠ, dodržiavanie opatrení, zodpovedné posudzovanie zdravotného stavu a rizík, ktoré nás sprevádzajú. Spoločne tak ochránime zdravie zamestnancov, žiakov a rodín. A čo je dôležité, môžeme navštevovať vyučovanie prezenčne i v prípade, že bude všetko zatvorené. Dobré je zvážiť aj návštevu iných zariadení, kde sa stretávajú deti rôznych škôl. V minulosti nám odtiaľ najčastejšie hrozilo riziko karantény.

Prílohy:

Vyhlásenie o bezpríznakovosti žiaka   Vyhlásenie o bezpríznakovosti návštevníka   Oznámenie o výnimke z karantény   Pokyn riaditeľa školy k vyučovaniu v šk.roku 2021/22

Milan Medveď, riaditeľ školy


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!