logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1943
mod_vvisit_counterVčera1270
mod_vvisit_counterTento týždeň6405
mod_vvisit_counterTento mesiac20259
mod_vvisit_counterVšetky2663780
Napísal užívateľ Administrator   
Pondelok, 27 Máj 2019 16:11

Beseda s konateľom CK Malko Polo

"Svet je kniha a tí, ktorí necestujú, čítajú iba jednu stranu" - St. Augustine.

Už druhýkrát sme privítali na našej škole konateľa spoločnosti CK MALKO POLO z Myjavy Ing.Petra Málka. Je to skúsený a rozhľadený človek,ktorý má za sebou úspechy v podnikaní v oblasti cestovného ruchu, ktorý prešiel kus sveta a navštívil každý kontinent.
Povedal nám o špecifikách v podnikaní v cestovnom ruchu, ktorými sú sezónnosť,zvláštnosti regiónu, obľúbenosť a úspešnosť,ktorá vyplýva z toho, čo v inej CK nemajú.Žiakom dal konkrétne rady, na čo sa majú zamerať, ak by sa v budúcnosti chceli venovať tomuto odboru.
Podnikať a cestovať začal s bratom pred rokom 1995, kedy začali organizovať dobrodružné zájazdy do Maroka a Škandinávie. Neskôr založil CK MALKO POLO na Myjave a portál Letenky.sk, ktorého vlastníkom bol 10 rokov. Viackrát dostal od touroperátorov ocenenie  v TOP 10 predajca zájazdov na Slovensku.

Beseda s konateľom CK Malko Polo Beseda s konateľom CK Malko Polo Beseda s konateľom CK Malko Polo

Všetko toto a ešte mnoho cestovateľských zážitkov k tomu sme  mohli zažiť na prednáške o cestovaní a podnikaní.Podnikanie nie sú len suché čísla,je to aj radosť z objavovania nových vecí, rozširovanie si všeobecného rozhľadu a spoznávanie nových ľudí.

"Každé cestovanie má svoje výhody. Ak cestovateľ navštívi lepšie krajiny, môže sa naučiť, ako tú svoju zlepšiť. Ak ho osud zavedie do horších, aspoň sa naučí si tú svoju užívať" - Samuel Johnson

Ing.Borovská Adriana


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!