logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1027
mod_vvisit_counterVčera1636
mod_vvisit_counterTento týždeň5608
mod_vvisit_counterTento mesiac28922
mod_vvisit_counterVšetky2672443
Napísal užívateľ Administrator   
Piatok, 08 Október 2021 17:04

V Zoo Bojná

Druhý jesenný mesiac si žiaci prvého a druhého ročníka spríjemnili krásnou exkurziou do zoo v Bojnej. Počasie nám prialo, v zoo sme boli len my, tak sme sa pokojne mohli sústrediť na hlavný cieľ nášho poznávacieho výletu. Na prvouke sme sa učili o dopravných prostriedkoch, pravidlách cestnej premávky, dopravné značenie. Vôbec deťom nerobilo problém rozdeliť dopravné prostriedky, ktoré sme stretli, podľa ich spôsobu pohybu /vo vode, vo vzduchu, na súši/.

Nezabudli sme ani na správne prechádzanie cez cestu k zoo. Taktiež sme mali zisťovať hlavné dôvody cestovania, čo je tiež téma z hodiny prvouky. Naším zámerom bolo zistiť, aké zvieratá žijú v zoo, ktoré z nich žijú u nás vo voľnej prírode a ktoré nájdeme iba v iných krajinách.

V Zoo Bojná V Zoo Bojná

Ďalšie fotky

V Zoo Bojná V Zoo Bojná

Ako pani učiteľky musíme pochváliť naše deti, ktoré zvládli výlet tak, ako sa patrí. Snažili sa správať zodpovedne, aby sme si exkurziu užili a doniesli si čo najviac príjemných zážitkov i poznatkov.

druhácka p. učiteľka


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!