logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1377
mod_vvisit_counterVčera1667
mod_vvisit_counterTento týždeň5503
mod_vvisit_counterTento mesiac29714
mod_vvisit_counterVšetky2640950
Napísal užívateľ Administrator   
Pondelok, 28 Marec 2022 18:31

Karneval v ŠKD

Aká by to bola zima bez karnevalu? Karneval je u nás ako keby predzvesťou jari, je to lúčenie sa so zimou prostredníctvom veselých masiek a zábavy. Má u nás v škole dlhodobú tradíciu, aj keď doba covidová nás ukrátila o dva celoškolské karnevaly.

Deti sa tešia na každú aktivitu, kde môžu ukázať svoju tvorivosť, spoločne sa zabaviť a na chvíľu sa zbaviť povinností a stresu. Karneval v ŠKD bol takou príležitosťou, ktorá spĺňala všetky tieto predpoklady. Deti baví už len samotná príprava na karneval, kde si pri príprave masiek rozvíjajú svoju tvorivosť buď v školskom klube alebo doma s rodičmi. Deti sa ocitnú na chvíľu akoby v svojom čarovnom svete, v ktorom platia iné pravidlá, v ktorom dospelí nepoučujú, ale stávajú sa jednou z postáv rozprávkového sveta.

Karneval v školskom klube detíKarneval v školskom klube detíKarneval v školskom klube detí


Karneval v ŠKD trval síce len jedno poobedie, ale premenil zas jeden z obyčajných dní na deň plný zábavy a nápadov. Na deň, na ktorý budú mať deti veľa spomienok. Na deň, ktorým sme privítali jar a zahnali zimu na rok do svojho brlohu.

Vychovávateľky ŠKD


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!