logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes4319
mod_vvisit_counterVčera1605
mod_vvisit_counterTento týždeň12682
mod_vvisit_counterTento mesiac5924
mod_vvisit_counterVšetky2696870
Napísal užívateľ Administrator   
Piatok, 28 September 2012 19:13

Futbal spája generácie - 3.ročník.

V sobotu, 22.09.2012, sme sa opäť stretli na treťom ročníku súťaže rodinných družstiev v netradičných futbalových disciplínach. Organizátori pre súťažné tímy pripravili desať zábavných úloh, v ktorých sa rodinné tímy snažili vybojovať maximálny počet bodov. I keď slniečko bolo dlho schované za oblakmi, na multifunkčné ihrisko za školou si našlo cestu osem rodinných družstiev, ktoré sa slnečných lúčov dočkalo v popoludňajších hodinách pri vyhlasovaní výsledkov. Dovtedy si však súťažiaci vyskúšali svoje zručnosti v streľbe do plastových fliaš, plechovíc, triafaní do bránok, steny, kruhov, basketbalového koša, hlavičkovaní, slalome, skákaní s loptou, vedomostnej úlohe.

Futbal spája generácie-3.ročníkFutbal spája generácie-3.ročník
Nástrahy tejto súťaže si vyskúšali najmenšie deti, školáci, maminy i otcovia. A všetkým sa darilo, pretože každé družstvo získalo veľmi veľa bodov, čo sťažilo rozhodcom prácu pri vyhodnocovaní. Nakoniec výsledky boli veľmi tesné a na stupienok víťazov v tomto ročníku súťaže vystúpili tieto rodinné tímy:
1.    miesto – Batkovci
2.    miesto – Puškárovci
3.    miesto – Koneční
Po ukončení súťaže družstiev deň športu pokračoval zápolením detí v stolovom futbale a kopaní pokutových kopov. A tu je umiestnenie:
Streľba pokutových kopov:
1.    miesto – Nelka Mozoláková
2.    miesto – Maťo Konečný
3.    miesto – Maťo Puškár
Turnaj v stolovom futbale:
1.    miesto – Kubo Konečný
2.    miesto – Adam Batka
3.    miesto – Hanka Kubaláková
Po občerstvení a posilnení sa hot-dogmi sme nabrali silu a chuť na futbalový zápas detí proti rodičom, kde bolo vidieť množstvo pekných futbalových akcii, prihrávok, veľa radosti aj smútku z nepodarenej prihrávky. Toto stretnutie sa skončilo ako obyčajne zmierlivou remízou. Asi preto, aby aj budúci rok sme mali motiváciu stretnúť sa a vyskúšať, či sme stále rovnako dobrí a šikovní. Fotky najdete vo Fotogalérii školských podujatí.


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!