logo.png
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes2666
mod_vvisit_counterVčera3176
mod_vvisit_counterTento týždeň13443
mod_vvisit_counterTento mesiac36757
mod_vvisit_counterVšetky2680278
Napísal užívateľ Administrator   
Štvrtok, 07 December 2023 20:24

Mikuláš v škole

Ani sme sa nenazdali a je tu predvianočný čas. Čas plný očakávaní a radosti. Ale ešte pred tým sme netrpezlivo očakávali príchod Mikuláša, ktorý na deti nezabudol ani tento rok. Je len málo dní, na ktorých príchod deti čakajú tak, ako na Mikuláša. Aká by to bola škola, ktorú by Mikuláš obišiel?

Opäť po roku k nám zavítal pán s bielou bradou, červeným plášťom a plným košíkom dobrôt. Prišiel v sprievode rozjašených čertov a milých anjelov. Všetkých potešil malými čokoládkami. Deti vítali Mikuláša básňami, piesňami a úprimne sa tešili, že ich prišiel navštíviť.

Mikuláš v škole

Mikuláš so svojim sprievodom a bohatou nádielkou zavítal i do materskej školy. Deti ho privítali spevom, tí odvážnejší predniesli krátke básne. Za to všetko si z rúk Mikuláša prebrali balíček plný dobrôt. A keďže „bez práce nie sú koláče“, verte, že pri niektorých veľmi váhal.

Mikuláš v škôlke

Mikuláš zavítal aj medzi starenky a starčekov do zariadenia ADONIS. Naše deti zo základnej školy potešili seniorov s krátkym mikulášskym programom a pomohli pri rozdávaní balíčkov.

Mikuláš v škole

Ľubica Karliková


 


Škola je zapojená od roku 2001 do projektu Infovek
Stránky obce
Internetové stránky obce Krajné
Copyright © 2024 Portál Základnej školy s materskou školou Krajné. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je slobodný software šírený pod GNU/GPL licenciou.
Vytvorené pomocou Next Level Design a redakčného systému Joomla!